Desene animate online

desene animate online, free cartoons, desene gratuite, desenele preferate de copii, vizioneaza desene online


Promovare Facebook

DespreBun venit pe site-ul nostru de desene animate!

Serialele de pe acest site sunt preluate de la cele mai cunoscute televiziuni de desene din lume precum Cartoon Network, Disney Channel, Boomerang, etc. Desenele pe acest site sunt grupate in categorii, asadar ele pot fi foarte usor gasite si vizionate. O sa incercam la fiecare categorie sa apara o poza a personajului principal incat copilul dumneavoastra sa poate viziona desenele de pe acest site singur chiar daca nu stie sa citeasca.

In functie de cat ne permite timpul site-ul nostru pe parcurs se va popula cu cat mai multe desene. Pana in acest moment reusim sa adaugam cate 10, 20 episoade pe zi. Asadar in aproximativ un an site-ul va ajunge la 1500 2000 episoade.

Aici o sa puteti gasi desene cu personajele voastre preferate precum: Tom şi Jerry, Lighting Mcqueen, Scooby Doo, Chip & Dale, Hannah Montana, Barbie, Denis pericol public, Alba ca Zapada etc.

Aceste fisiere sunt puse la vizionare in mod gratuit si dorim ca acestea sa fie destinate doar uzului personal si nu in utilizarea comerciala.

Vizionare plăcută !

Nota: Browsere recomandate (programul in care este deschis siteul) :

1. Google Chrome
2. Internet Explorer
3. Mozzila Firefox

Be Sociable, Share!