Desene animate online

desene animate online, free cartoons, desene gratuite, desenele preferate de copii, vizioneaza desene online


Promovare Facebook

Povesti cu Mac-Mac – Episodul 01 – Nu Parasiti Nava

optimizare Dan Bradu


Povesti Cu Mac-Mac (DuckTales in engleza) este un serial american de televiziune de animatie produs de Walt Disney Television Animation. Bazat pe seria de carti comice ale lui Carl Barks Benzi desenate cu Unchiul Scrooge, a avut premiera pe 18 septembrie 1987 si s-a incheiat pe 28 noiembrie 1990 cu un total de 4 sezoane si 100 de episoade. A fost lansat si un film bazat pe serie, Povesti Cu Mac-Mac: Comoara Lampii Pierdute, in Statele Unite pe 03 august 1990. Desenul animat urmareste aventurile lui Scrooge McDuck si ale stranepotilor. Nepotii, care initial locuiau cu unchiul lor Donald, sunt lasati in grija lui Scrooge, atunci cand primul se alatura Marinei. Desi Scrooge este cel mai bogat ratoi din lume, el incearca in mod constant sa gaseasca modalitati de a spori averea.

Vezi mai multe peTeava.ro
Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , ,

This entry was posted on duminică, noiembrie 20th, 2011 at 8:57 and is filed under Angelo e cel mai tare, Povesti cu Mac-Mac. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>cinci × = 15